Møbelmagi

Et lite stykke Bahamas i stua

En helt vanlig og kjedelig trekrakk ble plutselig litt mer spennende! Utrolig hvor enkelt det er med noen bokser Quick Bengalack. 

Fargen jeg har valgt her er 5881 Bahamas fra Quicks universallakker. - Anette

Et pensjonert syskrin får nytt liv

Endelig er jeg ferdig med syskrinet mitt! Fant et gammalt syskrin på en gård som solgte mange spennende ting pga planlagt riving av flere gamle bygg. I skrinet lå det til og med gamle garn og bånd fra gud veit når. Mange husker disse skrinene godt, og har dem enda, men de på min alder husker de vel best som mammas eller bestemors møbel. Et gammelt syskrin i tre, hvor man kan dra i håndtakene for så å la mange rom med sysaker, strikkepinner, oppskrifter, garn og mye mer åpenbare seg!

Dessverre glemte jeg å ta et før-bilde, men kan fortelle at skrinet var i lys tre, med brede håndtak på hver side. I tillegg hadde den mange sjarmerende skader, som jeg føler er med på å gi den et spennende preg og en historie. Skrinet er tatt fra hverandre og malt, og håndtakene er byttet ut med knotter kjøpt på Kremmerhuset. Deilig å kunne ha et sånt flott stykke møbel ved siden av sofaen hvor jeg kan legge alt av håndarbeide, og kanskje også en og annen bok.

- Anette

hits