august 2015

I never promised you a rose garden...

Ja, da har jeg plutselig en del roser i hagen alikevel, og enda fler håper jeg det blir!

Jeg har aldri vært noe spesielt forelsket i roser, da jeg har sett på de som kortvarig glede. De blomstrer, ser knallfine ut, også faller de av blad for blad dagene etter.

Det er samboeren min som har vært ute og kjøpt inn litt klatreroser og stilkroser nå og da, og når jeg ser resultatet så er jeg helt med! Klatrerosa vår har fått så mange blomster og knopper i år at den har stått i full blomst lenge, og stilkrosa var virkelig verdt å vente på. Hvem skulle tru selve blomsten blei så stor?!

Skal ikke se bort ifra at jeg i fremtiden lager meg en liten 'rose garden'!

- Anette

Lenge leve sommerdagen!

Hei!

Da kan jeg endelig sette meg ned i godstolen og blogge litt på mobilen! Det har vært full fart gjennom hele sommeren med innholdsrik Islandsferie, ferieuke hjemme på Østlandet, og en uke her hjemme på Melhus. Bøkene jeg kjøpte inn for lange solfylte dager står fortsatt i hylla, og jeg forbanner det været vi har hatt (!!!), men også fordi jeg nå setter meg inn i min nye jobb som miljøveileder på skole. Alt har skjedd så utrolig fort etter at jeg endelig kunne si meg ferdig med masteroppgave, og kunne "starte på livet".

I sommer oppretta jeg en instagram-konto som det har vært lettere for meg å være aktiv på underveis i fartinga, så må bare ta dere en titt der. Er nok ikke så mange bilder fra ferie og privatliv sådan, men skal ikke se bort ifra at noen bilder fra Island kan dukke opp etterhvert som jeg får gått igjennom dem! Kontonavn: larmeginspirere

Håper de som har tatt turen innom, og som vil fortsette å gjøre det, har hatt en fin sommer, og en god start på det nye studie-/arbeidsåret!

- Anette

hits