Endelig kom sola!

Etter mye nedbør, jobbing i barnehage, og en tur til Hemnskjela med et vennepar i helga, har vi endelig fått holdt på litt ute igjen. Dagens prosjekter har blant annet vært pallekarmbed hvor jeg plantet ned spinat og romersk salat. Satser på at dem pigger seg opp litt etter vanning. De står nok noe tett, men det gjelder å prøve seg fram. Øverste palle har fått seg noen rader med gulrot. Chiliplanta så noe trist ut i starten, men har virkelig satt fart og drikker som en svamp! Jeg er noe forsiktig med å overøse den med vann, men det er kanskje det som har ført til at mange av blomstene vissner fremfor å produsere frukter. Jeg har ikke vært noe flink til å knipe av eller beskjære den, for det har jeg ikke så mye kunnskaper om, men jeg vil si at fargene på bladene likevel indikerer at det finnes noe trivsel i potta.Jeg hadde jo også agurkplanteprosjektet mitt som jeg dessverre ikke har noen annen oppdatering på enn at de avgikk med døden når jeg satte dem ut. Den ene holdt seg sterk lenge, men ga etterhvert tapt den også. Det har nok vært litt for kaldt for dem, og det må nok bli alvor av sparinga til drivhus! Gi gjerne noen kommentarer på hvordan dere dyrker frem noen av disse grønnsakene/fruktene!

- Anette

 

4 kommentarer


Navn
-22.06.2015 kl:21:00


Super duper blogg du har :) masse fine bilder og innlegg :) hva er dine beste treningstips? Kan du lage mer av sunn oppskrifter til mat (lunsj og middag)? Hvorfor blogger du? Hadde vært koselig om du tok en tur innom min blogg :) ha en fin dag videre :)
Marie Gjernes
-22.06.2015 kl:21:03


Så utrolig nydelig katt! :)
Anette
-23.06.2015 kl:08:04


Marie Gjernes: Takk! Jeg skal videreformidle det til pus! ;*
Anette
-23.06.2015 kl:08:24


Navn: Tusen takk for positiv tilbakemelding på bloggen, og tips til hvordan jeg kan utvide dens horisont :D ! Jeg er dessverre ikke like aktiv innen sport og trening lenger som jeg en gang var, men det hender i ny og ne at jeg lager meg noen gode retter som slettes ikke trenger å være så usunne. Jeg får se etterhvert om jeg velger å gi det plass i bloggen. Grunnen til at jeg blogger er fordi jeg som oftest går rundt med mange tanker og ideer, og trives med å gjøre noe kreativt. Dette har resultert i mange forsøk på ulike blogger opp gjennom årene. Jeg ønsker å blogge fordi jeg liker å skrive, ta bilder, og dele med andre, men det har vært mange andre ting som har tatt tiden og motivasjonen min vekk fra det de siste årene. Men her er jeg igjen, men enda et nytt forsøk, og det gjelder å ikke gi seg :) ! Kanskje dette burde være et tema på et fremtidig blogginnlegg :). Du må ha en fin dag du også, også håper jeg å få se deg i kommentarfeltet ved flere anledninger. Skal jeg ta meg turen innom bloggen din :) .

Skriv en ny kommentar

hits