Insektshotell

For et par dager siden bestemte jeg meg for at vi skulle gjennomføre idèen om et insektshotell, litt inspirert av en oppgave på Norges Hagemester (TV2). Samboeren min satte opp kassa, og jeg fylte den med gammel ved, pinner, en del rask som gamle kongler, gress og greiner. 

Vi har gjort det litt på vår egen måte, og satser på at det kan bli en del innsjekker. Planen er også å plante litt velduftende og fristende blomster i området rundt insektshotellet. Det trur jeg blir kjempefint!

Må også få sagt at eggene til Stæren har klekket, og det har vært korøvelser i kassa noen dager allerede. Pus har også funnet ut av dette, og sitter derfor under treet og venter tålmodig på at de skal starte flygetreninga. Det kan ligne litt på Sylvester og Pip-vibber om dagen, men jeg prøver å følge med så ikke hu ikke skal få muligheten til å ødelegge for beboerne våre. Håper virkelig jeg kan få være vitne til at de små skal lære seg å fly!

2 kommentarer


Aina Marie Pedersen
-28.05.2015 kl:23:27


Vil også ha <3
Anette
-28.05.2015 kl:23:50


Aina Marie Pedersen: Fort gjort om du har noen gamle planker tilgjengelig, og litt diverse rask i hagen! Om du skal lage et, lykke til! =)

Skriv en ny kommentar

hits