Alle fugler små de er....

Da har våren kommet for fullt, og den metallfargede, spettede stæren har slått leir i en av fuglekassene våres. Avbildet under er far som nettopp har vært en tur innom kassen for å se til familien sin, i mens mor på bildet under der igjen stuller og steller inne. Jeg trengte ikke sitte så alt for lenge med kameraet før de viste seg fram. 

Da vi er så utrolig heldig å ha så mange ulike fuglearter rundt tomta våres, har vi valgt å sette opp en ny fuglekasse i dag. Her inviterer vi fluesnapperen inn, så får vi se om den tar imot tilbudet. Fluesnapperen er fin å ha for å kunne redusere mengden fluer og mygg i hagen, da dette er som snacks for den.

Våren er den desidert beste årstiden, hvor naturen våkner til liv, og bonusen er at man enda har hele sommeren foran seg! Jeg er et sommerbarn, og trives deretter. Jeg går hele vinteren og venter på de første vårtegn, og klør i fingrene etter å kunne lære meg nye ting. I dag ble det da å sette seg ned for å lese litt om stæren. Om det er ønskelig kan jeg også legge ut litt av den informasjonen jeg finner underveis som jeg lærer meg nye ting. 

Jeg har tenkt til å bli flinkere til å blogge nå som jeg endelig har fått levert inn masteroppgaven min. Det er på tide at jeg får muligheten til å leve ut hobbyene mine, og ta nesa ut av de pedagogiske fagbøkene og over i noe annet spennende. Som regel går de fleste av mine prøveprosjekter rett i dass, men jeg skal likevel dokumentere litt her på bloggen. Er dere heldige kan dere få være med på at de aller fleste prosjekter overraskende nok går kjempebra, og at læringskurven skyter i været som en rakett!

Med min økte interesse for blomster, planter, økologiske prosjekter og hage generelt, blir det mye prøving og feiling i jakten på å skape våren og sommerens vakreste hageeventyr. Så jeg håper dette kan være til inspirasjon for flere enn bare meg selv!

God fredag! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

hits